… να γυρίσεις τον κόσμο με μια Harley και να πληρωθείς

… να γυρίσεις τον κόσμο με μια Harley και να πληρωθείς

Posted by
| Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο … να γυρίσεις τον κόσμο με μια Harley και να πληρωθείς

Ναι, καλά ακούσατε. Δεν είναι ούτε φάρσα, ούτε fake news, ούτε φαντασία του γράφοντος. Είναι η προωθητική ιδέα του τμήματος marketing της μοτοσικλέτας-θρύλος, της Harley Davidson, με το όνομα #findyourfreedom.

Η ιδέα εντάχθηκε κάτω από το πρόγραμμα της Harley προσφοράς πρακτικής εξάσκησης σε νέους και έκανε το όνειρο πολλών από αυτούς πραγματικότητα.

Harley - Mια έξυπνη προωθητική ενέργεια για να γνωριστείς με την μάρκα

Το #findyourfreedom ήταν ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων στο οποίο σε μάθαιναν να οδηγάς μια Harley. Την έπαιρνες για να ξεχυθείς στους ανοιχτούς δρόμους και να ζήσεις το όνειρό σου. Έκανες δημοσιεύσεις στα social media από τις εμπειρίες σου στον δρόμο με την μηχανή. Και στο τέλος την έπαιρνες κι έφευγες! Ναι, αυτή ήταν η πληρωμή για το πρόγραμμα, εκτός φυσικά από την κάλυψη των εξόδων. Το να κάνεις την κούκλα που οδηγούσες τόσες εβδομάδες δική σου!

Το #findyourfreedom internship ήταν ένα μόνο από τα προγράμματα πρακτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η εταιρεία, αλλά σίγουρα το πιο ενδιαφέρον! Σκοπός τους να αναζωογονήσουν την κουλτούρα της μηχανής και να δημιουργήσουν μοναδικό περιεχόμενο social media. Αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον που ξεσήκωσε, είναι σίγουρο ότι το κατάφεραν με επιτυχία…

Περισσότερα για το project μπορείτε να βρείτε πληκτρολογώντας το #findyourfreedom στα social media, ενώ στο harley-davidson.com μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα υπόλοιπα προγράμματα εκπαίδευσης της εταιρείας αλλά και να θαυμάσετε όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας!

Harley Davidson Forty-Eight στην ΚΤΕΟ AUTOPASS

 

Σε κάθε περίπτωση, είτε έχετε μια Harley …είτε μια οποιαδήποτε άλλη μηχανή, στην ΚΤΕΟ AUTOPASS μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι σε τέλεια κατάσταση ώστε να σας πάει σε ακόμα πιο μακρινούς δρόμους και μεγαλύτερες περιπέτειες!