Τι θα οδηγούσε ο Αι-Βασίλης;

Τι θα οδηγούσε ο Αι-Βασίλης;

Posted by
| Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τι θα οδηγούσε ο Αι-Βασίλης;

5 επιλογές… κομμένες στα μέτρα του Aι-Βασίλη!

Η Autopass προτείνει εναλλακτικά οχήματα μετακίνησης στον αγαπημένο άγιο των γιορτών … λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου!

Τι θα γινόταν αν μια μέρα χιόνιζε τόσο πολύ που ο Αι-Βασίλης δε θα μπορούσε να βρει το έλκηθρό του; Ή αν αυτό πάθαινε μια βλάβη; Ή αν ο Άγιος πάθαινε ξαφνικά φοβία για τα ύψη; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μπορούσε απλά να πει «κάθομαι στο σπίτι», ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, που όλα τα παιδιά τον περιμένουν ανυπόμονα να τους μοιράσει τα δώρα τους.

Η προφανής λύση είναι βέβαια να οδηγήσει, πράγμα που θα τον έκανε αμέσως τον πιο σημαντικό υποψήφιο αγοραστή αυτοκινήτου στον κόσμο! Αλλά… τι θα έπαιρνε; Ποιο θα ήταν το αυτοκίνητο που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τις ανάγκες του; Απλά για να καλύψουμε την περίπτωση του να έχει μπει ο συμπαθής Άγιος σε τέτοιο δίλλημα, είπαμε να του προσφέρουμε μερικές ιδέες!

1/ Jeep Wrangler Unlimited

Συν:
Η ικανότητά του να πάει παντού, έτσι, όπου κι αν μένει κάθε παιδί, το δώρο του θα φτάσει! Άσε που υπάρχει και ανοιγόμενη οροφή έτσι ώστε ο Άι-Βασίλης να έχει την αίσθηση που έχει και στο έλκηθρό του!

Πλην:
Ως γνωστό, ο Αι-Βασίλης πρέπει να γυρίσει τον κόσμο με αυτό. Και έχει και την ηλικία του και τα κιλάκια του. Ίσως όχι η καλύτερη επιλογή για τόσο μακρινό ταξίδι…


2/ Toyota Sienna

Συν:
Χωράει τόνους παιχνιδιών αλλά και μπόλικα ξωτικά για να βοηθήσουν στη διανομή. Επιπλέον, με το dual-view entertainment system τόσο ο Αι-Βασίλης όσο και τα ξωτικά, θα το απολαύσουν!

Πλην: 
Πάει μόνο στον δρόμο και αυτό μπορεί για τη συγκεκριμένη αποστολή να είναι πρόβλημα. Επίσης, μπορεί να βολεύει, αλλά από εμφάνιση δε τα το έλεγες και υπέρ-cool… Δε θα ξετρελάνει τους μικρούς θαυμαστές του Άγιου.


 

3/ Chevrolet Corvette Stingray Coupe

Συν:
Στα πλεονεκτήματά του, σίγουρα ο χρόνος παράδοσης των δώρων! Με τέτοια επιτάχυνση η δουλειά θα τελείωνε τόσο γρήγορα που ο Άγιος Βασίλης θα έκανε πρωτοχρονιά στο σπίτι του! Άσε που η βασική του πελατεία, τα παιδιά, θα το ενέκριναν με κλειστά τα μάτια!

Πλην:
Χρειάζεται οπωσδήποτε υποστηρικτικό όχημα για τη μεταφορά του σάκου.


4/ RAM 1500 Rebel

Συν: 
Φυσικά, ο ανοιχτός χώρος φόρτωσης! Ένα pick-up μοιάζει ιδανική επιλογή. Άσε που χάρη στα αμορτισέρ Bilstein και τις αναρτήσεις (πιο μαλακή πίσω αντιστρεπτική και αερανάρτηση) προστατεύονται τα εύθραυστα δώρα από τις συγκρούσεις.

Πλην: 
Οι μεγάλες διαστάσεις μπορεί να κάνουν δύσκολη τη διανομή δώρων στα μεγάλα αστικά κέντρα.


5/ BMW i3

Συν:
Τόσα χρόνια ο Αι-Βασίλης μοίραζε ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, ώρα του δεν είναι να παίξει κι αυτός με ένα τέτοιο; Στα πλεονεκτήματά του είναι φυσικά η μηδενική εκπομπή ρύπων, αφού τα χιλιόμετρα που θα γράψει είναι πολλά!

Πλην:
Ο Άγιος είναι έτσι κι αλλιώς στην πρίζα με όλες αυτές τις διανομές, το μόνο που δε θέλει είναι επιπλέον πρίζες!


Το σίγουρο είναι πως ό,τι και να διάλεγε, στο πέρασμά του από την Ελλάδα θα έκανε και μια βόλτα από τα ΚΤΕΟ Autopass έτσι ώστε να σιγουρευτεί πως το όχημά του είναι σε καλή κατάσταση για αν ολοκληρώσει την αποστολή του!

Χρόνια πολλά σε όλους και ένα 2019… καλοτάξιδο!