Υποχρεωτικός τεχνικός έλεγχος

Ο επίσημος έλεγχος του οχήματός σας, αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, που είναι υποχρεωτικός από τη νομοθεσία και πρέπει να διενεργείται 4 χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς και κάθε 2 χρόνια στη συνέχεια. Αντιστοίχως, για τα επαγγελματικά, 1 χρόνο μετά την αγορά και κάθε χρόνο στη συνέχεια. Αυτοί οι υποχρεωτικοί έλεγχοι περιλαμβάνουν 5 σημεία:

  1. Έλεγχος Συστήματος Ανάρτησης
  2. Έλεγχος Συστήματος Πέδησης
  3. Έλεγχος Φώτων
  4. Έλεγχος Καυσαερίων
  5. Οπτικοί Έλεγχοι

Εκούσιος τεχνικός έλεγχος

Ένας τεχνικός έλεγχος οχήματος μπορεί να είναι απαραίτητος επίσης στις περιπτώσεις αγοραπωλησίας οχήματος. Στην Autopass μπορείτε υπεύθυνα να ελέγξετε οποιοδήποτε όχημα, και μάλιστα πολύ πιο αναλυτικά από τον βασικό έλεγχο 5 σημείων που επιβάλλει το Υπουργείο. Ένας τέτοιος έλεγχος περιλαμβάνει:

  • Τον βασικό έλεγχο ΚΤΕΟ των 5 σημείων
  • Αναλυτική εξέταση κινητήρα
  • Έλεγχο των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συστημάτων
  • Έλεγχο της κατάστασης των ελαστικών και της ρεζέρβας
  • Οδήγηση του οχήματος για έλεγχο οδικής συμπεριφοράς

Εδώ,Pass με χίλια!

Στην ΚΤΕΟ Autopass, πάνω από όλα είστε εσείς.

Πάνω από τον χρόνο και πάνω από τα ραντεβού.

Υπηρεσία Υπενθύμισης Ελέγχου

 

Στην Autopass μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε θα παρέλθει η τελική ημερομηνία που προβλέπεται για τον τακτικό έλεγχο του οχήματός σας χωρίς να το αντιληφθείτε. Αναλαμβάνουμε εμείς να σας ενημερώσουμε έγκαιρα ώστε να προλάβετε να κλείσετε ένα ραντεβού και να αποφύγετε το πρόστιμο που προβλέπεται σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου.

Κάρτα καυσαερίων

Όλα τα Ι.Χ., επιβατηγά και φορτηγά, πρέπει να διαθέτουν Κάρτα Εκπομπής Καυσαερίων την οποία και πρέπει να ανανεώνουν ετησίως. Η εκπομπή καυσαερίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οχήματος είναι ένα ακόμα δείγμα της καλής λειτουργίας του κινητήρα.  Ένα θέμα που ίσως δεν αφορά την ασφάλειά μας, αλλά αφορά άμεσα την ποιότητα ζωής μας.

Στην Autopass πραγματοποιούμε ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις εκπομπών καυσαερίων και παρέχουμε την απαραίτητη Κ.Ε.Κ., αλλά και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός για να είναι απόλυτα ενημερωμένος για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2.

 Υγραεριοκίνητα – Μετατροπές

Η μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο απαιτεί και τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί η τεχνική αρτιότητα της μετατροπής.

Η Autopass σάς παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά και τους περιοδικούς τεχνικούς ελέγχους που απαιτείται να πραγματοποιούνται κάθε 2 χρόνια.                                                                                                                                                                                                                                                                 

Εδώ,Pass με χίλια!

Στην ΚΤΕΟ Autopass, πάνω από όλα είστε εσείς.

Πάνω από τον χρόνο και πάνω από τα ραντεβού.

Υπηρεσία Υπενθύμισης Ελέγχου

Στην Autopass μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δε θα παρέλθει η τελική ημερομηνία που προβλέπεται για τον τακτικό έλεγχοι του οχήματός σας χωρίς να το αντιληφθείτε. Αναλαμβάνουμε εμείς να σας ενημερώσουμε έγκαιρα ώστε να προλάβετε να κλείσετε ένα ραντεβού και να αποφύγετε το πρόστιμο που προβλέπεται σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου.