Εταιρεία

Η Autopass είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που έχει δημιουργηθεί για να αποτελέσει το αυτοκινητιστικό σας διαβατήριο! Είτε πρόκειται για την καθημερινή σας μετακίνηση, είτε για κάποιο μεγάλο ταξίδι, ή απλά για τους περιοδικούς ελέγχους που απαιτεί ο νόμος, στην KTEO Autopass μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε το check-in χωρίς προβλήματα και θα ταξιδέψετε με σιγουριά και ασφάλεια!

Η KTEO Autopass ιδρύθηκε το 2017 από ανθρώπους με πάθος για την αυτοκίνηση και μανία για τελειότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα ΚΤΕΟ, με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένους μηχανολόγους-μηχανικούς, άψογη οργάνωση και κυρίως επαγγελματική εξυπηρέτηση που τοποθετεί τον πελάτη πάνω από όλα!

Περιηγηθείτε στις σελίδες του site μας, μάθετε περισσότερα για την Autopass και είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε η τελική σας επιλογή.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της ΚΤΕΟ Autopass θα μπορούσε να πει κανείς ότι συνοψίζεται σε μία και μόνο λέξη: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.Πιστεύουμε πως σε ό,τι αφορά το αυτοκίνητο πρέπει να γίνονται όλα τέλεια, επειδή είναι θέμα ασφάλειας και σε ό,τι αφορά τον οδηγό πρέπει να του παρέχεται το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, πολύ απλά επειδή έτσι ΠΡΕΠΕΙ να είναι.

Εκτός όμως από το κορυφαίο επίπεδο τεχνογνωσίας και την άψογη εξυπηρέτηση, βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι και πράγματα που ίσως θεωρούνται δεδομένα, αλλά αξίζει να αναφέρονται. Όπως η φιλική εξυπηρέτηση και η εμπιστοσύνη.

Στην ΚΤΕΟ Autopass πιστεύουμε πως ο χρόνος και τα χρήματά σας είναι πολύτιμα και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πιάσουν τόπο. Ο λεπτομερής και υπεύθυνος έλεγχος, η τέλεια εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και οι προσιτές τιμές είναι οι τέσσερεις πυλώνες που στηρίζουν αυτόν τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ που χαρακτηρίζει τη δουλειά μας.

Τέλος, στην ΚΤΕΟ Autopass θεωρούμε ότι ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σας δεν είναι κάτι που γίνεται μόνο επειδή το ορίζει ο νόμος. Είναι κάτι που γίνεται επειδή το ορίζει η κοινή λογική που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένές, με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, εγκατάστασεις, ώστε να προσφέρουμε  επαγγελματική εξυπηρέτηση έχοντας τις ανάγκες σας στο επίκεντρο!