Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Posted by
| Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Με την ανάγκη για καθαριότητα να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, εντατικοποιώντας και ισχυροποιώντας την παρουσία της, το πολυαγαπημένο μας αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Γι’αυτό το λόγο λοιπόν, είναι απαραίτητος ο Βιολογικός Καθαρισμός του αυτοκινήτου μας.

Αν μπορούσατε να δείτε πόσα μικρόβια και μικροοργανισμοί κρύβονται ανάμεσα στα καθίσματα και τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας, τότε σίγουρα θα τρέχατε για να το καθαρίσετε!

Ο Βιολογικός Καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου μας είναι απαραίτητος λόγω μικροβίων, σκόνης, καυσαερίων κ.λ.π., ειδικά σε άτομα με χρόνιες αλλεργίες και οικογένειες με παιδιά.

Επίσης, Βιολογικός Καθαρισμός πρέπει να γίνεται και με την αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος καθώς δε μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πρόσεχε για την καθαριότητά του!

Πραγματοποιείται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και υγρών – στερεών αναρρόφησης και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά.

Καθαρίζεται όλος ο εσωτερικός χώρος, δηλαδή πατάκια, καθίσματα, ζώνες, ουρανός, ταπετσαρία, χώρος αποσκευών.

Αφαιρείται η βρωμιά, τα απαέρια, τα μαλλιά, τα μικρόβια και ακόμη και τα ακάρεα.

Ο χρόνος της βιολογικής διαδικασίας καθαρισμού διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται ΔΕΝ επηρεάζουν τις οθόνες πλοήγησης, τα καντράν και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός είναι απαραίτητος ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας φαίνεται καθαρό στο μάτι. Σίγουρα υπάρχουν μικροοργανισμοί που κρύβονται κάτω από τα καθίσματα και ανάμεσα στα υφάσματα.

Δε μπορούμε να κάνουμε Βιολογικό Καθαρισμό στο αυτοκίνητο μόνοι μας. Είναι σημαντικό ο Βιολογικός Καθαρισμός να πραγματοποιείται από επαγγελματίες με τη χρήση των κατάλληλων καθαριστικών και μηχανημάτων!